Over ons

Wij zijn Martina en Robert Meijer. We hebben Vier je Dromen opgericht, omdat we veel plezier hadden bij het bedenken en organiseren van kinderfeestjes voor onze zoon.

Het begon allemaal met een piratenfeest. Onze zoon werd 5 en wilde graag een stoer piratenfeestje voor hem en zijn vriendjes. We zijn van start gegaan met voorbereidingen treffen en kwamen er al snel achter hoeveel er mogelijk was. Uiteindelijk hebben mijn zoon en zijn piratenmaatjes een zeer geslaagde feestmiddag gehad en kregen we veel complimenten voor wat we hadden opgezet.

Ouders en bekenden gaven aan dat het organiseren van kinderfeestjes veel werk was en dat niet iedereen hier even creatief in is. Ze zeiden dat we hier iets mee moesten doen. Die adviezen hebben we opgevolgd en zo is Vier je Dromen van start gegaan.

We hebben inmiddels verschillende thema’s uitgewerkt tot zeer verrassende en originele themakisten. Wat hebben we al veel kinderen blij kunnen maken en een geweldig kinderfeest kunnen bieden. We hopen hier nog lang mee door te kunnen gaan.

Ieder kind verdient het om een leuke verjaardag te hebben en dit samen met vriendjes en vriendinnetjes te kunnen vieren.

Dromen komen uit als ze gevierd worden. Het is mooi om dit iedere keer weer van kinderen en ouders terug te krijgen.

Scroll naar boven