Gastenboek

Heb je onze website bezocht? Heb je recent een themakist gehuurd? We horen graag wat je er van vindt. Vertel in ons gastenboek alle belevenissen van het Vier je Dromen kinderfeest.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
18 berichten.
Sander Sander uit Roosendaal schreef op september 15, 2023 om 5:08 pm
Wat een gaaf eenhoornfeestje heeft onze dochter gehad! Goed verhaal en hele leuke opdrachten. De meiden hadden allemaal prachtige jurken aan. De Verkleedkist is erg compleet. Een leuke manier om een middag de meiden bezig te houden. Dank Martina voor dit mooie kinderfeestje!
Kim Kim uit Zeven schreef op juli 15, 2023 om 3:59 pm
Wat een complete kist! Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben onwijs genoten van de mooie jurken en al de andere spullen. Aan alles is gedacht en je bent meteen klaar voor een geweldig feestje!
Annette Annette uit Kruisland schreef op juli 4, 2023 om 6:43 am
Bedankt voor de goede zorgen voor het huren van de kist! De kist is zeer compleet en er was echt overal aan gedacht. Ik zou dit zeker nog eens doen!
Helena Helena uit Roosendaal schreef op juni 29, 2023 om 9:32 pm
Mijn dochter, haar vriendinnetjes en vriendjes hebben super genoten van uw prinssesen/ridder verkleedkist! Het is een geslaagd feestje geworden! Heel erg bedankt voor uw lieve uitleg en voor het beantwoorden van mijn vragen! Top service dank u wel! Liefs Helena
Joyce Joyce uit Oudenbosch schreef op maart 3, 2023 om 10:21 pm
Voor de tweede keer hebben we een droomkist gehuurd, dit keer een piratenfeest. Aan alles is gedacht: kostuums, spelletjes voor binnen en buiten, knutselspullen, aankleding en ga maar door... Onze zoon en zijn vriendjes hebben enorm genoten!
Siham Siham uit Breda schreef op januari 16, 2023 om 11:48 pm
Ik weet niet wie het meest genoot... De eenhoornvriendinnetjes of ikzelf.? Het was een magisch avontuur! Het draaiboek is de basis, maar gaandeweg enthousiaster geworden en uitgebreid met een kleurenlamp en mezelf ook in een eenhoornpak gehesen. Onbetaalbaar, die gezichtjes van mijn dochtertje en haar vriendinnetjes!!!? Dankjewel Vierjedromen!!!
Iris Iris schreef op september 3, 2022 om 1:13 pm
Ook dit jaar weer een kist gehaald, en dit keer de Spaanse Dames. De kinderen vind het verkleden fantastisch en ook voor de jongens was er weer gedacht aan kleding, die toch passen bij het thema! Leuke activiteiten en een duidelijk draaiboek. Hele enthousiaste kinderen naar huis gegaan, dus voor ons een zeer geslaagd kinderfeestje met een kist van Vier je Dromen!
Loes Loes uit Oudenbosch schreef op april 21, 2022 om 10:07 pm
Gisteren het ridders te paard feestje gevierd voor mijn zoon, die 6 jaar werd. Wat waren de ridders en jonkvrouwen blij met het thema. Het was allemaal goed geregeld en super compleet. En niet onbelangrijk: kidsproof! Goed weer/ slecht weer. Dat maakt niet uit, het kan allemaal binnen en buiten. Het is een volledig programma maar je kunt er ook je eigen draai aan geven. Kortom, echt een aanrader.
Joyce Joyce uit Oudenbosch schreef op maart 20, 2022 om 9:33 pm
We hebben een ontzettend leuk "circus op stelten" verjaardagsfeestje gehad voor de 5e verjaardag van onze zoon. Goochelen, verkleden, schminken, knutselen en acts opvoeren op een evenwichtsbalk en door een "brandende" hoepel. Werkelijk overal is gedacht! We komen zeker terug.
Joella Joella uit Roosendaal schreef op februari 28, 2022 om 10:15 pm
Afgelopen vrijdag heeft onze zoon genoten van een indianenfeestje. De kindjes vonden het allemaal super leuk en voor onszelf was het heel handig te regelen dankzij het totaal pakket wat we kregen via vierjedromen. Zeker aan te raden! Alles was ook snel en goed geregeld en de eigenaresse is erg vriendelijk.
Pascale Pascale uit Roosendaal schreef op februari 6, 2022 om 8:07 pm
Wat een superleuk feest hebben wij gehad afgelopen zaterdag met Circus op stelten! Alle kinderen hebben genoten van de verkleedpartijen, knutsels en het opvoeren van acts! Een absolute aanrader!!! Superaardige mensen, goede communicatie en heel flexibel! Bedankt!!!
Simone Simone uit Zundert schreef op januari 30, 2022 om 6:26 pm
Gister hebben wij ons Ninja feestje gehad met de ninja droomkist. Wat heeft onze zoon met zijn vriendjes en vriendinnetjes genoten. Het was een super leuke droomkist met aan alles gedacht meer dan genoeg om een hele middag te vullen. Ze hebben zich op en top Ninja gevoeld met als afsluiter natuurlijk de diploma. Een echt aanrader!!
Iris Iris uit Oudenbosch schreef op september 1, 2021 om 9:33 pm
Wij hebben een super kinderfeestje gehad met de zeemeerminnen droomkist. Overal is aan gedacht; een compleet draaiboek, verkleedkleren en accessoires, aankleding om te versieren, spelletjes, knutsels.. Meer dan genoeg om de kinderen een super leuke middag te bezorgen. Ook de service was top! Hele aardige mensen, die de droomkist met passie hebben gemaakt. Zeer goede uitleg en altijd snelle reactie. Wij komen volgend jaar zeker terug voor een andere droomkist!
Sandra Sandra uit Sprundel schreef op november 13, 2020 om 10:16 pm
Voor onze 6 jarige dochter een prinsessen droomkist gehuurd. Snelle reactie of de kist nog te huur was. Ik werd uitgebreid aan de telefoon geïnformeerd. In de kist zitten alle spullen netjes en schoon die je nodig hebt voor het feestje. Incl. Draaiboek en leuke maskers om te verven en oorkondes. Wat ook handig was de verfschorten voor elk kind. Kortom je hebt een compleet feestje met deze droomkist. Vriendelijke mensen, goede uitleg vooraf. Berichten voor vragen snel beantwoord. En snelle terugbetaling van de borg. Super gedaan bedankt!!!
Joyce Joyce uit Roosendaal schreef op september 29, 2020 om 8:49 pm
Afgelopen weekend een kinderfeestje gevierd met de Ninja droomkist. Je krijgt snel reactie of de droomkist die je graag wilt, nog beschikbaar is. Er worden afspraken gemaakt en deze worden nagekomen. Ook als je de droomkist hebt gereserveerd, reageren ze snel en heel uitgebreid op je vragen. Ze zijn zeer enthousiast en je merkt dat ze dit met veel liefde en plezier doen. Bij het afleveren van de droomkist, krijg je een uitgebreide mondelinge uitleg en je mag nog altijd contact opnemen met vragen. De materialen zijn schoon en netjes. Je hebt een compleet pakket voor je kinderfeest, het ontbreekt aan niets! En het allerbelangrijkste: de kids vonden het geweldig! Ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van dit super leuke feestje!
Sabine Sabine schreef op juli 4, 2020 om 9:10 pm
Het huren van een droomkist is een echte aanrader! Wij hadden het Eenhoorn thema en de kist was met veel liefde en zorg samengesteld. De activiteiten zijn gevarieerd zodat er voor alle feestgangers iets leuks tussen zit. Daarnaast zijn ze meer dan compleet, zodat je zelf echt nergens meer aan hoeft te denken, ideaal!
J. J. schreef op juni 29, 2020 om 8:23 am
Heel leuk kinderfeestje gevierd met de eenhoornkist! Kinderen hebben genoten, gevarieerd programma, netjes verzorgd, mooie verkleedkleding en accessoires! Een aanrader!
B B uit Roosendaal schreef op november 13, 2019 om 8:36 pm
Mijn dochter heeft de dag van haar leven gehad. Een geweldig leuk prinsessen feest dankzij de kist van vier je dromen!

Bekijk onze Facebook-pagina voor nog meer ervaringen.

Scroll naar boven