De grote dag is eindelijk aangebroken. Kaboutervrouwtje Krulhaar is vroeg opgestaan om voor Kaboutermannetje Kriebelteen aan de slag te gaan. Met potten en pannen is ze bezig om hem echt te verrassen. Kabouter Kriebelteen is jarig en dat moet gevierd worden. Het is erg veel werk en gelukkig krijgt ze hulp van alle dierenvriendjes uit het grote bos. Als kaboutervrouwtje Krulhaar klaar is gaat ze zingend de keuken opruimen. Wat zal Kaboutermannetje Kriebelteen opkijken van het geweldige cadeau dat ze voor hem heeft. Ze pakt een prachtig gekleurde doos uit de kast en draait zich om naar haar cadeau.

Maar… het cadeau is weg. Ze weet toch zeker dat ze het hier had neer gezet. Ze kijkt om zich heen en zoekt de keuken af. Ook haar dierenvriendjes zoeken mee, maar helaas. Het cadeau is verdwenen. Wat moet Kaboutervrouwtje Krulhaar nu doen?

Helpen jullie mee om haar cadeau terug te vinden? Zorgen jullie er samen voor dat Kabouter Kriebelteen toch nog een leuke verjaardag krijgt? Veel plezier en doe je best!

Met deze leuke en leerzame droomkist komen peuters en kleuters van alles te weten over het leven van kabouters en hun omgeving in het bos.

Het kabouterfeest is voor kinderen in de leeftijd van 3-5 jaar.

  • Voor elk kind één of meerdere circusoutfits
  • Een draaiboek met uitleg van alle opdrachten die uitgevoerd kunnen worden, recepten voor feestelijke hapjes en genoeg tips voor een middag feestplezier
  • Materialen voor de opdrachten die binnen of buiten uitgevoerd kunnen worden
  • Stoffen vlaggenlijn in kabouterthema
  • Duurzaam feestservies: feestbekers, feestborden en feestbestek
  • Kabouterdiploma voor elk kind
  • Kleurplaten en knutselplaten
  • Knutselkoffer

De huur van de themakist is € 55,00 voor maximaal 10 kinderen. De borg bedraagt € 50,00, U kunt het geld overmaken.

Vier je Dromen bezorgt in Roosendaal, Halderberge, Etten-Leur, Breda, Drimmelen, Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom en Woensdrecht. Binnen Roosendaal betaalt u € 7,50. Buiten Roosendaal betaalt u € 10,00.

Met de themakist van Vier je Dromen kunt u gemakkelijk en betaalbaar een onvergetelijk circusfeest bij u thuis organiseren.

Scroll naar boven