Circus op Stelten is weer in de stad. De tent is al opgezet en de piste is klaar voor gebruik. De artiesten hebben normaal gesproken reuze veel zin om een prachtige show te geven aan alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en aan wie maar van circusacts houdt. Maar vandaag is dat anders. Circusdirecteur Olaf heeft dringend hulp nodig. De clowns hebben niet de brede glimlach op hun gezicht die ze altijd hebben. De koorddanseressen hebben ineens hoogtevrees. De jongleurs laten alle ballen en kegels uit hun handen vallen. De leeuw durft niet meer door de ring van vuur te springen. De dompteur is radeloos. De goochelaar is al zijn trucs vergeten.

Wat nu!? Vanmiddag is de voorstelling al.

Wacht eens even… Misschien kan uw zoon of dochter samen met vriendjes/vriendinnetjes de circusartiesten vanmiddag wel vervangen? Dan kunnen de circusartiesten eventjes uitrusten en bijkomen.
Zet hem op en maak er samen een wervelende voorstelling van!

Misschien kunnen de kinderen er dan ook achter komen waarom de artiesten de voorstelling niet zelf kunnen geven. Met iedere circusact kunnen zij een envelop verdienen. In de enveloppen zitten puzzelstukjes. Zodra alle circusacts hebben plaatsgevonden, kunnen de kinderen de puzzel leggen en het raadsel van Circus op Stelten oplossen.

Het circusfeest is voor kinderen in de leeftijd van 4 – 8 jaar.

  • Voor elk kind één of meerdere circusoutfits
  • Een draaiboek met uitleg van alle acts die opgevoerd kunnen worden, recepten voor feestelijke hapjes en genoeg tips voor een middag feestplezier en een prachtige circusvoorstelling
  • Materialen voor de circusacts die binnen of buiten uitgevoerd kunnen worden
  • Stoffen vlaggenlijn in circusthema
  • Duurzaam feestservies: feestbekers, feestborden en feestbestek
  • Circusdiploma voor elk kind
  • Kleurplaten en knutselplaten om maskers te maken
  • Knutselkoffer

De huur van de themakist is € 55,00 voor maximaal 10 kinderen. De borg bedraagt € 50,00, U kunt het geld overmaken.

Vier je Dromen bezorgt in Roosendaal, Halderberge, Etten-Leur, Breda, Drimmelen, Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom en Woensdrecht. Binnen Roosendaal betaalt u € 7,50. Buiten Roosendaal betaalt u € 10,00.

Met de themakist van Vier je Dromen kunt u gemakkelijk en betaalbaar een onvergetelijk circusfeest bij u thuis organiseren.

Scroll naar boven